THOUGHTS


Hey y’all,

Der sker ret meget i mit liv og det irriterer mig, at jeg gentagne gange kommer til at bruge det som undskyldning for, at jeg ikke har skrevet herinde. Almindeligvis kræver det jo faktisk ikke så meget, at skrive et indlæg og dog. Jeg får let en tendens til at være ret perfektionistisk omkring indholdet og opsætningen – men netop dét at sænke de hævede parader og fjerne glansbilledet er jo mit fremtidige ønske, så why not?

Jeg har pt ret meget fokus på at rydde op i ting fra fortiden, stabilisere mit lettere kaotiske liv lidt mere, være omgivet af positivitet på alle fronter og arbejde med og for mig selv – både i dagligdagen, psykisk og med mit helbred.

| RAVI HOLST |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − nine =