J&J GRAND OPENING

 

Hey y’all,

Da jeg som 16-18 årig købte en del af mit tøj i Jack & Jones havde jeg nok ikke lige troet, at jeg en dag skulle blive officiel ambassadør for brandet – det er dog netop blevet en realitet i dag og det er ret cool!

Jeg har, som tidligere nævnt, en stor forkærlighed for væsentligt dyrere mærker end Jack & Jones men jeg vil faktisk sige, at de med deres forskellige lines og nye trends er kommet meget godt efter det – de har i hvert fald fået en masse fede items som jeg glæder mig til at vise for Jer alle!

I dag var jeg på besøg i Jack & Jones i Hillerød hvor de netop har genåbnet en butik – den her gang i Slotsarkaderne hvor de holder Grand Opening torsdag den 8. marts 2018. Helt frem til og med på søndag tilbyder de 20% på ALT i butikken. Butikken er blevet så lækker & fin og som I kan se, er hele teamet så klar til at byde alle velkommen! Jeg håber, at vi ses til gode J&J-vibes og shopping?

Webshop & Instagram

 

 

| RAVI HOLST |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 11 =